Produktions- och lagerlokal på 5 900 kvm

dsc1893

Perfekta förutsättningar för smidig transport och lagring. Etablera er i en av Sveriges starkaste tillväxtregioner!

I den östra delen av Katrineholm finns nu möjlighet att hyra en nyrenoverad produktions- och lagerlokal på 5 900 kvm, varav 400 kvm är personalutrymme. Lokalen är optimalt belägen med möjlighet till direkt anslutning till två av Sveriges stambanor för tågtrafik. Även vägledes är kommunikationerna goda, med nybyggd infrastruktur anpassad för tunga transporter.

Katrineholms Logistikcentrum

Lokalens närmsta granne, Katrineholms Logistikcentrum, är en av norra Skandinaviens största kombiterminaler, vilket är mycket fördelaktigt ur transport- och logistik­synpunkt. Exempel på andra företag som har valt att etablera sig i området är logistikfastighetsbolaget Catena och teknik­företaget SmartPac.

dsc1763

Flexibel lokal

dsc1853Lokalen består av tre delar: en varmdel på 2 500 kvm, en kalldel på 3 000 kvm samt 400 kvm personal­utrymme. Personalutrymmet omfattar en matsalsdel samt omklädningsrum med dusch och wc. Det finns tre stora, höga portar och flera mindre portar in till byggnaden. Byggnaden genomgick nyligen en omfattande renovering och ombyggnation. Lokalen är mycket flexibel och kan anpassas för en rad olika verksamheter.

Teknisk information

dsc1862Adress: Terminalgatan 7, Katrineholm
Byggnad: Produktions- och lagerlokal varav kalldel 3 000 kvm, varmdel 2 500 kvm och personalutrymme 400 kvm. Totalt 5 900 kvm, allt i markplan
Allmänt: Personalutrymmet består av lunchrum, omklädningsrum med dusch och wc. Byggnaden har tre höga portar samt ett flertal mindre.
Takhöjd: 6–8 m. På begränsad yta en lågdel med 3,5 m i takhöjd
Grund: Platta på mark
Kraftförsörjning: God tillgång (630 ampere)
Uppvärmning: Fjärrvärme
Porthöjd: 3,6–5 m
Rangeryta: Ja
Parkeringsyta: Ja
Kontor: 5 rum
Bredband: Ja. Tillgång till fiberanslutning

Om Katrineholm

kartaKatrineholm är en av nio sörmländska kommuner, belägen mitt i en av Sveriges starkaste tillväxt­regioner. Här möts de västra och södra stam­banorna med endast en timmes tågresa till Stockholm och två till Göteborg. Läget vid järn­vägen och kopplingen till riksvägnätet är perfekt ur transport- och logistiksynpunkt. I Katrineholms kommun bor ca 33 000 människor och här finns ett varierat näringsliv med många framgångsrika företag. Här finns även bra samhälls­service i fråga om skolor, fritidsaktiviteter och sjukhus. Andra fördelar är närheten till naturen och möjlig­heten till hög boendekvalitet.

ritning

Ladda hem:

Broschyr: Terminalgatan 7, Produktions- och lagerlokal på 5 900 kvm (webbvisning)

För mer information kontakta:
Magnus Österberg, fastighetschef KIAB
mobil: 0150-572 07
e-post: magnus.osterberg@kiab.se

Published On: 2016-12-06

Dela gärna nyheten!