Stäng meny

Vad vill du servera i gamla Stinsbostaden?

23 juli 2019

Gamla Stinsbostaden är under renovering. Här kommer det att finnas plats för din verksamhet.

 

Nu söker vi en entusiastisk entreprenör som vill ta de här 75 kvadratmetrarna till nästa nivå. Vi tänker oss en härlig miljö för alla som väntar på tåg eller bara har vägarna förbi. Vill du starta ditt drömcafé med matiga mackor här? Eller chokladtillverkning och pralinförsäljning? Din egen creperia? Eller ditt bageri som sprider ljuvliga dofter varje morgon? Kanske funderar du på en vegansk restaurang, ett sushiställe, en pasteria eller servera burgare med en extra touch? Eller en trevlig juice-bar?

 

Vad skulle du vilja servera här? Pasta, sushi, sallader eller veganskt kanske? Något orientaliskt, crepes eller soppa. Eller vill du öppna café och servera nyttiga och matiga mackor? Eller chokladpraliner och andra delikatesser?

 

Vi hjälper dig utveckla lokalen!

Lokalen ligger i den gamla Stinsbostaden, nära Resecentrum med Pressbyrån i samma hus och bara 100 meter från Stortorget. Just nu renoverar vi fasaden och beräknar vara klara med det i höst. Med rätt idéer här är vi sedan beredda att hjälpa dig skapa din dröm och utveckla lokalen för din verksamhet.

Hör av dig till info@kiab.se och beskriv vad du tänker dig här. Vi ser fram emot dina förslag!

 

Fasaden på gamla Stinsbostaden i ny kostym.
Fasaden på fastigheten håller just nu på att renoveras. Markeringen visar den aktuella lokalen.

 

Kategorier: Nyhet